Традиционална акција на чистење на џамиите пред празникот Курбан Бајрам

50

Ден пред големиот празник Курбан Бајрам, денес од страна на екипата на ЈП”Комунална Хигиена”-Скопје, се исчистени и дворовите на Џамиите во територијата на Општина Чаир, кои заслужуваат голема благодарност за ангажираноста и докажаната посветеност. 

Утре нека се празнува, но заедно со празникот нека биде чисто и да бидеме внимателни!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе