Асфалтирање на улицата Дрварска – населба Дуќанџик

98

Проектите од нашиот Договор со граѓаните наоѓа реализација секој ден, во секоја област и секоја населба на Чаир.
Во рамките на проектот за асфалтирање со вкупно 4500м2, заедно со ул. Прохор Пчински и Алберт Станич, сликите во прилог се од работите кои се извршуваат и на ул.Дрварска во населбата Дуќанџик, кои заедно денес ги набљудивме за да го следиме процесот на реализација на овој проект во полза на граѓаните и подигање на животниот стандарт во нашиот Чаир.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе