Пријавен во МВР случајот со уништувањето на заштитните столбови пред објектот на градинката “Фидани“ во населба Стар Чаир

17
Столбовите кои ги поставивме пред објектот на детската градинка “Фидани” во населба Стар Чаир за да го подигнеме нивото на сигурност на децата и граѓаните кои секој ден поминуваат таму, се искршени од страна на две несовесни лица за кои има докази за извршување на ова срамно дело.

Случајот е пријавен во полиција со сите докази и ќе се преземат сите предвидени законски мерки, додека за врзо време ќе поставиме нови заштитни столбови.

Апелираме до сите граѓани да ја чуваме поставената урбана опрема која ни служи на сите нас и да ги пријавиме ваквите случаи.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе