Нови патеки за движење низ големиот парк во населба Топанско Поле

144

Сигурно се сеќавате на поранешната не толку добра состојба на големиот парк во населба Топанско Поле! Сега овој парк изгледа поубаво со новите патеки за движење на граѓаните чие регулирање работната екипа денес го заврши. Се погриживме да има и нови парковски клупи и корпи за отпадоци.

На овој начин ќе ги заштитиме зелените површини и ќе овозможиме граѓаните многу подобро да уживаат во убавиот поглед. Овој парк добива сосема нов поглед и ќе биде атракција која ќе разубави денот на секој граѓанин.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе