Општина Чаир ќе изгради спортска сала за Основното Училиште “Јашар Беј Шкупи“

419

По спортската сала која се гради во основното училиште “Конгреси и Манастирит“, Градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу заедно со директорот на основното училиште “Јашар Беј Шкупи“ и во присуство на поранешниот директор Музафер Реџепи, го потпиша денес договорот за изработка на основниот проект за спортската сала на О.У. “Јашар Беј Шкупи“ со која започнува официјалната постапка за нејзината изградба!

Градоначалникот Ганиу посакува успешен работен процес и ќе го набљудува внимателно секој детаљ на фазите на нејзината изградба за поефикасна динамика на реализација.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе