Општина Чаир со акција за садење на 400 нови дрва од видот Липа на нејзината територија

256

Нашата здрава иднина зависи од нашата грижа кон природата. Дрвјата се најдобрата заштита на чистиот воздух и нашето здравје, затоа се грижиме во континуитет да го зголемиме нивниот број.

Токму за оваа цел, ве известувамe дека од утрешниот ден ја започнуваме едно неделната акција за садење на 400 нови дрвja од видот Липа во сите паркови на Општина Чаир и во дворовите на нашите основни училишта.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе