По повод одбележувањето на Светскиот Ден на Срцето, Општина Чаир ги запали црвените светла пред нејзиниот објект

9

Црвеното светло кое го симболизира срцето, нека биде сигнал за секој од нас, да се грижиме за најважниот орган на човечкото тело, реализирајќи редовни контроли, занимавајќи се со спорт и консумирајќи здрава храна.

Им се заблагодаруваме на младите од Чаир, за идеите и предлозите кои ги упатуваат до Општина Чаир, со цел освестување и иницирање на поздрав и поодговорен живот на секој од нас.

#WorldHeartDay

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе