Градинката „Фидани“ ја прославува 70 годишнината

61
70 години Детската градинка „Фидани“ и Меѓународниот ден на детето донесоа вечерва голема манифестација за сите нас.
Им

честитам

на директорката Гзиме Бакиу и на целиот персонал воспитувачки, а особено им

честитам

на децата за претставата што ни ја приредија.

Драги деца, вашите лица секогаш да бидат насмеани затоа што на светот му треба токму оваа насмевка!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе