Уредени патеки и нови паркинг зони за граѓаните на улицата Методија Митевски бр. 9

30

Продуктивниот работен викенд Градоначалникот Висар Ганиу го продолжи со надзорот над уредувањето на патеките за движење на граѓаните и создавањето на нови паркинг зони за жителите на улица Методија Митевски бр. 9 во населба Топанско Поле.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе