Ослободени од плаќање децата од детските градинки во Чаир за месеците Април, Мај и Јуни

223

На денешната одржана 40-та седница на Советот на Општина Чаир преку онлајн платформата Zoom, советниците едногласно ги усвоија oдлуките за ослободување од плаќање на децата од детските градинки “Фидани” и “Снежана” за месеците Април, Мај и Јуни, поради околностите настанати од вирусот Covid 19.

Конструктивниот пристап и соработката помеѓу советничките групи во Советот на Општина Чаир е најдобриот пример за дејствување во служба на граѓаните.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе