Редовно го одржуваме уличното осветлување

25

Осветлените улици се наш приоритет за безбедното движење на граѓаните и затоа постојано се грижиме за редовното одржување на јавното осветлување низ нашата територија.

Овој пат, работната екипа се погрижи за регулирањето на осветлувањето во паркингот во близина на Трговскиот Центар “Мавровка“.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе