Известување за поставувањето на камен темелникот на спортската сала на О.У. “Конгреси и Манастирит“

89

И З В Е С Т У В А Њ Е
за поставувањето на камен темелникот на спортската сала на О.У. “Конгреси и Манастирит“

Почитувани граѓани,

По завршувањето на припремните работи, се е спремно за започнување на изградбата на спортската сала на О.У. “Конгреси и Манастирит“. Затоа, Општина Чаир и Министерството за Образование и Наука на Република Северна Македонија ве покануваат да присуствувате на церемонијата за поставување на камен темелникот на оваа спортска сала која е потреба на учениците на ова училиште.

Дата: 25.10.2019 – Петок
Час – 12:00
Локација: Основното Училиште “Конгреси и Манастирит“

Со почит,
Служба за информирање – Општина Чаир

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе