Детски Театрален Центар

76

Детски Театрален Центар –  Детски театрален центар е носител на прогресивни идеи на театарот за деца и младинци и нивната улога во мултиетничко општество во Македонија. Детски театрален центар се стреми кон новата театарска културна вообразба за деца и возрасни и ја промовира меѓукултурниот и  меѓуетничкиот дијалог кај младите во Чаршија.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе