Се реализираше акција за чистење на канализационата мрежа на улица Исмаил Кадаре во Серава

11
Работен викенд во населба Серава!
Градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу изврши непосреден надзор над работниот процес кој се реализира во соработка со екипите на ЈП “Водовод и канализација” – Скопје предводено од директорот Душко Весковски за чистење на канализационата мрежа на улица Исмаил Кадаре во населба Серава!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе