Улиците Кумбара и Пере Тошев во Серава отсега натаму посигурни за движењето на граѓаните

17
За побезбедни улици и за да му ставиме крај на брзото возење кое ги ризикува нашите животи, акцијата за поставување пречки за намалување на брзината на возилата ја продолживме и на улиците Кумбара и Пере Тошев во населба Серава.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе