Се уредуваат јавните површини каде се движат граѓаните на улица “Ферид Мурад“

106

Општина Чаир продолжува со работниот процес за подобрување на инфраструктурата на јавните површини каде се движат граѓаните.

По асфалтирањето на улица “Ферид Мурад” започна и поставувањето на бекатон плочки и нова урбана опрема: корпи за отпадоци и нови клупи.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе