Се уредуваат патеки за движење на граѓаните во населба Стар Чаир

16

Градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу изврши непосреден надзор над квалитетот и динамиката на работниот процес за уредување на патеките за движење на граѓаните на дел од улицата Вуковарска во населбата Стар Чаир. Овој работен процес ќе продолжи и во другите делови од територијата на општината.

Истотака, Градоначалникот Ганиу разговараше со граѓаните на оваа зона кои ја поздравија оваа иницијатива за подобрување на инфраструктурата и внимателно ги послуша нивните сугестии и барања.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе