Вистински спектакл на шестото издание на Мемориjалниот Турнир за Деца во борење “Ментаз Алајбегу”

19

Под организација на Боречкиот Клуб “Лирија” и поддршка од Општина Чаир и ова година се одржаа шестото издание на натпреварувачкиот турнир за деца во борење во чест на легендата на спортот, големиот Ментаз Алајбегу.

Претседателот на Советот на Општина Чаир, Захир Бектеши им честита на Клубот “Лирија” за професионалната работа кое е продолжение на мисијата на Ментаз Алајбегу за успешна и здрава младина и вети постојана поддршка од Општина Чаир за вечно зачувување на големината на неговото дело кое е вечен мотив за нас.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе