Продолжува акцијата за отстранување на возилата и мотоциклите од Старата Скопска Чаршија

11
Во текот на сите овие денови продолжува да се реализира акцијата на СВР – Скопје за отстранување на возилата и мотоциклите кои непрописно се движат во Старата Скопска Чаршија!
Разумно размислувај, Чаршијата има потреба од твојата грижа!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе