Се поставија семафори на булеварот Христијан Тодоровски Карпош

8
Барањата на граѓаните се наш приоритет и ова најдобро го докажува поставувањето на семафорите на булеварот “Христијан Тодоровски Карпош“ кој се реализираше во меѓусебна координација со Градот Скопје.
Благодарност до Град Скопје за соработката и екипата на ЈП “Улици и патишта“ кои денес го реализираа процесот на поставување на семафорите кои несомнено ќе го подигнат нивото на сигурност на граѓаните во сообраќајот.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе