Градоначалникот на Општина Чаир г.Висар Ганиу реализираше работна средба со директорите на Јавните претпријатија на Град Скопје

148

Градоначалникот на Општина Чаир г.Висар Ганиу заедно со директорите на Јавните претпријатија на Град Скопје, г.Абдусамед Шабани – директор на Јавното претпријатије “Комунална Хигиена – Скопје”,  г.Ардијан Муча – директор на Јавното претпријатије “Паркови и зеленило – Скопје” и г.Душко Весковски директор на Јавното претпријатије “Водовод и канализација – Скопје” реализираше работна средба за оперативниот план и динамиката за реализирање на многуте планирани проекти кои што значително ќе ги подобрат комуналните услови во Општина Чаир.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе