Жителите на населба Дуќанџик, самоиницијативно ги зачувуваат одржуваат зелените површини!

834

Полека но сигурно свеста на граѓаните за зачувување и одржување на животната средина и зелените површини проработува.

За поздравување е денешната активност на жителите на населба Дуќанџик, кои самоиницијативно се организираа нивната населба да изгледа почисто и поубаво за време на празникот,надевајќи дека по празниците овој дел како и сите други исто ќе се одржува.

Истотака голема благодарност до работниците на ЈП “Комунална Хигиена” и ЈП “Паркови и зеленило” кои интервенираа за собирање на отпадот собран од страна на граѓаните.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе