Општина Чаир прогласена за Амбасадор на добрината

144

Во рамките на проектот “Продолжи понатаму“ од Организацијата “Inner Wheel Club Europea“, вечерва во хотелот Holiday Inn, во свечената манифестација, Општина Чаир заедно со неколку други институции и претпријатија, е прогласена за Амбасадор на добрината.

Во име на градоначалникот на Општина Чаир, благодарницата ја прими шефот на кабинетот, г-ѓа Фиснике Осман, која вети дека Општина Чаир секогаш ќе поддржува покренати хуманитарни иницијативи. Овој проект се очекува да се реализира и наредната година, каде Општина Чаир изразува интерес за да продолжи со добри и хумани дела.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе