Потпишување на меморандум за соработка со компанијата EUFUNDS LTS

341

Соработката со организациите од нашата земја подразбира зголемување на актуелните капацитети на функционирање. Општина Чаир го продолжува веќе отпочнатиот процес на координација и соработка со потпишување на меморандумот за соработка со компанијата EUFUNDS LTS.

Нејзин составен дел се експерти од Бугарија за имплементирање на проекти кои нивното професионално искуство ќе го пренесат во Општина Чаир. Целта на меморандумот е определувањето на рамката на соработката кое ќе се оствари, а се однесува на оперативната поддршка за реализација на проектите од различни области.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе