Продолжува акцијата за чистење на целата територијата на Општина Чаир

63

Почитувај и вреднувај го трудот на искрениот работник! Помагај му и не му ја отежнувај мисијата за почиста животна средина!

Акцијата за чистење на територијата на нашата општина се секојдневна рутина на сезонските работници. И денес без никакво колебање тие се наоѓаа вршејќи ја нивната работа на ул. “Ферид Мурад“, “Емин Дураку“, “Архиепископ Доситеј“ и во населба Топанско Поле. Заради нивната пот, да придонесеме сите за почиста и поздрава животна средина во местото каде живееме.

Почитуван граѓанин на Општина Чаир, пред да го фрлиш отпадот на улица, таму каде што не му е местото, потсети се на трудот на овие работници кои го даваат нивниот максимум за да го подигнат нивото на јавна чистота. Само заедно можеме да го направиме нашиот Чаир почист!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе