Се поставуваат два подвижни тоалети во паркот на Чаир

120

По барање на граѓаните кои што слободното време за одмор и рекреација го поминуваат во паркот на Чаир, денеска на таа локација од страна на Општина Чаир се поставени два подвижни тоалети, додека се планира да се зголеми нивниот број и во други локации, во зависност од потребите.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе