13 работни решенија за наставници од основните училишта во Општина Чаир

14
13 работни решенија за наставници во училиштата на општина Чаир
Градоначалникот на општина Чаир, Висар Ганиу денеска им ги подели работните решенија на 13 наставници од општинските училишта во Чаир – „Хасан Приштина“, „Лирија“, „Имри Елези“, „Васил Главинов“, „Јашар Беј Шкупи“, „ Исмаил Ќемали“.“, “Конгреси и Манастирит“, „7 Марси“ и „Макаренко“.
Општина Чаир и денеска докажува дека била и ќе биде блиску до потребите на наставниците, родителите и учениците.
Градоначалникот на општината Висар Ганиу во оваа прилика рече дека зајакнувањето на кадровските капацитети е важна мисија и дека несомнено придонесува за непречено одвивање на квалитетен и иновативен образовен процес.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе