1 Мај – Ден на трудот

Вие работниците сте силата на општеството, вие сте иднината на економскиот и социјалниот развој. Вашата пот,…

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе