Акција за чистење на заштитните флуоресцентни столбови

39

Работниците на Општина Чаир започнаа со акција за чистење на заштитните флуоресцентни столбови долж главната улица “Втора Македонска Бригада“.

Безбедноста на возилата, корисниците на велосипеди и пешаците во сообраќајот останува еден од нашите главни приоритети!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе