ИЗВЕСТУВАЊЕ

43

Почитувани граѓани на Општина Чаир,

Парковите се најголемото богатство кои придонесуваат за здравјето на луѓето и претставува наша заедничка обврска да се погрижиме за нивното одржување.

Во текот на денешниот ден, во ново создадениот парк во населба Топанско Поле скоро секој ден се гледа фрлен отпад кој го загадува убавиот амбиент кој се создава во оваа зона. Истотака, најавуваме и казни согласно Законот за јавна чистота.

Сите заедно за почист и поубав Чаир!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе