Изразувајќи ја нејзината добра волја Oпштина Чаир, започна со уредување на влезовите на старите колективни згради во Чаир!

51

Oпштина Чаир изразувајќи ја нејзината добра волја иако не е обврзана, започна со уредување на влезовите на старите колективни згради во Чаир!

До сега имаме уредено 5 влезови во неколку населби во Чаир а со овој проект се предвидува реновирање на десетина вакви влезови на стари згради во нашата општина.

Почетната инвестиција која опфаќа влезни врати и прозорци, внатрешно осветлување и внатрешна фасада, ќе се извршува од страна на Општина Чаир, а на станарите им останува само нивното одржување.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе