Интервенција на комуналните екипи и Јавното Претпријатие “Комунална Хигиена” во населба Топанско Поле

50

Поглед од интервенцијата на комуналните екипи и Јавното Претпријатие “Комунална Хигиена” во населба Топанско Поле и во близина на раскрсницата која ја поврзува ул. “Џон Кенеди” со булеварот “Македонска Косовска – Бригада” каде е фрлен отпад и покрај поставената сигнализацијата за предупредување!

Заедно мотивирани и максимално ангажирани за празнична атмосфера во чиста животна средина!

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе