Продолжува отстранувањето на приватните огради во Чаир!

118

Почитувај ги твоите соседи, не ја узурпирајте зелената површина која е заедничка и живеј со нив во хармонија во убава и чиста средина.

Како што ветивме кога ја започнавме акцијата против узурпацијата на зелените површини дека процесот ќе биде сеопфатен од територијален аспект, почнувајќи од оваа недела екипите на општинскиот инпекторат започнаа со отстранување на приватните огради во населбата Стар Чаир, односно на ул. “Крсте Асенов“ и ул. “Христијан Тодоровски Карпош“.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе