Чаир мојот дом!

117

#ЧаирМојотДом е визијата која се обидуваме да ја реализираме преку секој проект за животната средина да рефлектира чувство на еден вистински дом за сите граѓани.

Така можеме да го наречеме и проектот којшто се реализира во Паркот на Чаир каде екипите на Јавното Претпријатие “Паркови и зеленило“ наместо да ги сечат старите дрва кои претставуваа опасност за граѓаните, истите ги претвараат во прекрасни уметнички дела.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе