Проект Чисти и здрави

Почитувани наши сограѓани, сакаме да ве информираме дека прокетните активности во рамки на Проектот Чисти и здрави…

И З В Е С Т У В А Њ Е

И З В Е С Т У В А Њ Е за преземените мерки за отстранување на дефектот на уличното осветлување на улица Ферид…

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе