Чаир со уште една читална и младински центар

35
Во Чаир се гради уште една читална и младински центар. Денес заедно со првиот градоначалник на Старо Скопје, пратеникот Изет Меџити, ги известивме претставниците на Унијата на албанските студенти дека новата читална и младинскиот центар наскоро ќе биде во можност за користење на младите Чаирчани.
Дополнително на средбата ги известивме дека изградбата на истите започнува на почетокот на месец Јули.
Оваа вест ги израдува сите млади Чаирчани, а истовремено се исполнува и барањето на Унијата на албанските студенти за оваа значителна потреба за младите.

Добијте ажурирања во реално време директно на уредот, сега се претплатите.

Објави од иста категорија

Оваа веб-страница користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Ќе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се откажете ако сакате. Прифати Прочитајте повеќе